Jdi na obsah Jdi na menu
 


Péče potivých rukou

14. 2. 2014

  

Zdravím krásky moje. 

Vím že jsem dlouho nic nenapsala, ale vůbec jsem neměla čas. Buď jsem měla něco do školy nebo jsem měla celý týden praxi. Takže Vám to teď vynahradím :-) 

Jak jsem psala, tento článek bude na tři části, ale na jiná témata. Psala jsem už o péči rukou v zimě a teď napíšu o problému potivých rukou. Tak teda začneme. 

Neznám moc lidí, které mají potivé ruce, ale věřím že takoví jsou. A když se najdou, mnohdy neví co s tím mají dělat. 1. bodem je koupel v octové lázni. 3 lžičky octa na 1 litr vody. Ocet stahuje póry na rukou a tak se ti budou méně potit. Někomu se to může zdát zvláštní, zvláť pro svou ,,vůni" octa. Já osobně to nemám ráda a ocet mi smrdí. 

2. bodem jsou speciální zásypy a deodoranty na ruce. Co to je? Tohle vážně existuje?! Taky jsem si tohleto říkala, když jsem to poprvé slyšela. Ale zdá se že to existuje. Poptat se můžeš v lékarně, uvidíš, co ti poradí. 

A 3. a posledním bodem je krém. Krémy můžeš používát hydratační, ale ne příliš mastné, ty by ti pocení rukou ještě zhorší. Je spousta krémů které jsou hydratační a ne moc mastné. 

Snad Ti tento článek pomohl a inspiroval. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář