Jdi na obsah Jdi na menu
 


Avon naturals body

11. 3. 2014

 

Zdravím krásné dámy moje. 

Dlouho jsem nepsala, řešila jsem osobní problémy a na blog jsem neměla náladu. Ale teď to spolu napravíme! :-) Dnes bude řeč o tělovém mléku, který mamka dostala na akci Avonu Mezinárodní den žen. Proč ho hned nevyzkoušet, že? 

Tento výrobek jsem viděla v katalogu Avonu, který jsem dostala den před akcí. Řekla jsem si, že nebylo špatné tento výrobek vyzkoušet. Hlavně když je ve vůni cítit čokoláda a růže, že ano. To bych potom nebyla já, kdybych doma neměla něco s vůní čokolády nebo růží. Ale teď už k samotnému výrobku. 

Vůně je nádherná. Smyslná, jemná, opravdu dlouho vydrží.  Možná by někomu mohlo vadit, že je celkem sladká. Já to ale beru jako plus, protože mám ráda sladké vůně i u parfému. 

Výdrž je trošku na mínusu. Vůně vydrží opravdu dlouho, ale výdrž mléka je malá. Vydží asi 5min. a pak už necítíš, že ho máš na rukou. Dokud ale budeš cítit vůni, budeš vědět, že ho tam máš a není třeba další dávka. 

Balení je jednoduché jako u většiny výrobků Avonu. Ne moc přeplácané a ani ne moc prázdné. Prostě tak akorát. 

Jelikož nemám moc ráda na těle mléko, cítím že jsem jakoby "mastná" tak ho používám pouze na ruce. Na tělo je to moc malé balení a kdyby sis jej mazala vždy po koupeli, za chvíli bys to měla vypaplané, takže na ruce je toto balení tak akorát :-) 

dsc_0322.jpg


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář