Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bioderma Sébium Pore Refiner

27. 1. 2014

 Ahojte kočky! 
Dnes tu mám pro Vás recenzi na výrobek od Biodermy. Nebylo to plné balení, byl to jen vzorek, ale i tak mi tento maličký vzorek udělal obrázek na Biodermu. Není snad nikdo, kdo by neznal Biodermu. Je to lékárenská značka, takže v drogeriích bys ji hledala těžko. Pokud si chceš připlatit, můžeš si Biodermu objednat na internetu, ale ruku na srdce, připlatila by sis poštovné, když v lékárně to máš bez? 

Tato Bioderma by ti měla pomoci s mastnou pletí a akné. Taky by ti měla uzavřít rozšířené póry a tak zabránit nadbytečné tvorbě kožního mazu. Hned večer po peelingu jsem ji vyzkoušela. Stačilo opravdu malinko a tak mi to vydrželo asi 3-4 dny. Vím, není to dlouhá doba, ale mě to neuvěřitelně pomohlo. Krém se velice dobře roztíral, měla skvělé složení a výbornou parfemaci. Ani ne moc slabá a zárověň ne moc silná, prostě něco mezi. 

Balení je jako u většiny přípravků od Biodermy. Já měla zeleno-bílé balení. Třeba na suchou pleť bylo zase růžovo-bílé balení. Když se krém trochu vsákl do pokožky, byla neuvěřitelně hladká. Musela jsem na ni pořád sahat! :-D Tak hladkou pleť jsem nikdy neměla. Bylo to úžasné. 

Další věc kterou bych zmínila, bylo méně pupínků. Bez ní jsem měla pleť plnou akné, mastnoty a lesku. S Biodermou jsem ji měla bez pupínků, mastnoty a lesku. A z čeho jsem byla opravdu příjemně překvapena bylo to, že i přes ty největší pařáky, kdy rtuť ukazovala 40°C, jsem měla pleť skutečně suchou a neleskla se. Nemůžu si na Biodermu stěžovat. Je to snad nejlepší krém jaký jsem kdy měla a který mi skutečně pomohl. 

Konečný verdikt: 

Tento krém bych si klidně koupila, kdyby nebyl tak drahý. Mě ale stačí vzorek :-) 

images.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář