Jdi na obsah Jdi na menu
 


Solution complete balance day

29. 1. 2014

 

Krásné dopoledne, krásky 

V jednom článku jsem slíbila, že udělám recenzi na krém. Jelikož jsem už dva týdny nemocná a už mi to leze na mozek, tak jsem si řekla, že je ten správný čas udělat recenzi. Tak jsem nafotila pár fotek a sepíšu to. 

Tento krém jsem si objednala o letních prázdninách za 79,- z internetu. Ten samý krém jsem viděla v Avonu myslím že za několik 89,-. Teď k samotnému krému. 

Krém je určen na mastnou pleť, díky čajovníku čínskému navrací pleti rovnováhu, zmatní tvou pleť a bude krásně jemná. Než si tvá pleť na krém zvykne, bude se lesknout celkem hodně, tak jako mě. Ale po pár týdnech se to zlepšilo a teď ji mám krásně matnou. 

Balení je jako u většinu krému této značky skleněné, takže je to celkem nepohodlné na cesty. Je ale pěkné a mě se líbí. Je to podle barvy rozděleno - oranžová, fialová, modrá a růžová. Každý krem je na jiný typ pleti. 

Konzistence je skvělá. Roztírá se velmi dobře, za pár chvil se vsákne do pokožky a pak ji máš krasně jemnou. Necítíš ho na pleti, či-li není težký, jako některé krémy. Po nanesení krému se cítím svěží a necítím, že bych na tváři něco měla. 

Parfemace je krásně jemná. Není silná, ani moc slabá. Zlatý střed. Někomu to může vadit, ale mě to takhle vyhovuje; nemám ráda krémy které mi při každém pohybu připomenou vůni (to se ovšem netýká krémů na ruce). 

Konečný verdikt: 

Krém mám ráda, ráda ho používám, a až dojde, možná si koupím znovu. Pokud nenajdu něco jiného :-) 

dsc_0268.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář