Jdi na obsah Jdi na menu
 


Synergen Peeling

27. 1. 2014

 

Krásný a poklidný večer, slečny. 

Mám pro Vás další recenzi, a to ohledně peelingu značky Synergen. Tak jdeme na to :-) 

Tento peeling jsem si koupila na dovolené v drogerii Rossman za pár korun. Nepočítala jsem s tím, že bych si tam něco koupila, šla jsem se "jen podívat" a dopadlo to takhle. Ale znáte to, vidíte něco co zrovna v tu chvíli strašně nutně potřebujete a musíte to mít. Peeling jsem už dlouhou dobu před dovolenou postrádala, takže byl čas koupit nový. Myslím, že jsem udělala dobře, má pleť už to potřebovala :-) Peeling byl ve dvou baleních - růžový pro citlivou pleť a zelený pro smíšenou. 

Balení mě zaujalo na první pohled - je krásný, jemný, dívčí a takový jarní (hlavně v růžovém, ta barva byla úžasná). Konzistence je krémová, stejná barva jako balení, uklidňující zelená. Peeling je parfemovaný; na zadní straně výrobce uvádí, že je to příjemná ovocná vůně. Příjemná možná, ale ovocná v žádném případě. Přišlo mi to spíše jako mýdlo na ruce, jako jsou v několika vůní - jablko, jahoda atd. 

Po peelingu jsem měla pleť krásně jemnou a hebkou na dotek, a když si na pleť nanesu ještě krém z avonu (který mám v plánu zrecenzovat) výsledek je úžasný :-) 

Konečný verdikt: 

Peeling je velice příjemný, splňuje to co slíbil, tj. hladká pleť na dotek, otevře ucpané póry a tím odstraní odumřelé kožní buňky. 

S tímto peelingem jsem hodně spokojená. Nezapomeň! Peeling používat nanejvýš 2x týdně.

dsc_0011---copy.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář