Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tekuté oční linky Gabriella Salvete

27. 1. 2014

Přeji krásný den všem :-) 

Dnes mám pro Vás připravený produkt od Gabriella Salvete, a to oční linky. Tak jdeme na to :-) 

Tyto linky jsem si koupila přibližně v březnu minulého roku v drogerii Teta za necelých 100,- . Byly to mé první linky vůbec, takže jsem neměla žádné zkušenosti. Ale teď k samotným linkám. 

S linkami se mi zezačátku dělalo hodně špatně, takže pokud jsi začátečnice, doporučuji si tyto linky nekupovat. Když jsem je doma zkoušela, dopadlo to katastrofálně - každé oko bylo jiné, linka byla kostrbatá, a prostě bylo to ošklivé :-) Jak se říká, ,,chybami se člověk učí". Zkoušela jsem pořád dál, a nakonec jsem skončila s hodně tlustýma linkama. 

Výtku k těmto linkám bych měla ke štětečku. Když na něj více přitlačíš, místo tenké linky, kterou by jsi chtěla, ti udělá linku hrubou, a pak to musíš všemožně upravovat, aby to nějak vypadalo. Pokud máš trpělivost, určitě se ti to po pár zkoušení povede :-) Barva je velice intenzivní a dlouho vydrží. Naneseš si linku ráno, a večer ji máš tam, kde jsi ji malovala. Důležité je si najít svůj grif. Každá má jiný, a pokud si najdeš jiný než tvoje kamarádka, může se ti malovat lépe :-) 

Konečný verdikt:
Rozhodně se nehodí začátečnicím. Jinak bych je koupila znovu. 

dsc_0956.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář